Mens en Werk – werk vinden

De workshops zijn er op gericht om je praktische handvatten aan te reiken om sneller en effectiever het werk te vinden waarnaar je op zoek bent.

CV check

Je CV is jouw visitekaartje. Een belangrijk document als je een baan zoekt of een andere functie bij je huidige werkgever.  Een goed CV  helpt bij je volgende loopbaanstap en het zoeken naar werk. Vergroot je kans op een baan en investeer in een CV waar je trots op bent. Maak dan een afspraak voor een CV check van 30 minuten. De kosten zijn € 25,00.

CV workshop

Je CV is een belangrijk document als je een nieuwe baan zoekt, of een andere functie bij je huidige werkgever.  .

Na een workshop van 2,5 uur in een groep van maximaal 5 mensen ken je de Do’s En Dont’s en beschik je over  ‘2013’ proof CV, waarin je kwaliteiten duidelijk naar voren komen.

Workshop Advertentieanalyse

Vergroot het effect van je sollicitatie door eerst te bellen voor je reageert. In deze workshop leer je hoe je dat handig doet.  Aan bod komen: advertentie analyse, je mondelinge visitekaartje in de vorm van je introductie, mogelijke vragen die je kan stellen en het opstellen van een sollicitatiebrief.

Na de workshop weet je hoe je n.a.v. een advertentie zinvol contact legt met de werkgever en dit moment benut om jezelf te presenteren. Op een manier die past bij wie je bent.

Workshop Arbeidsmarkt

Hoe breng je in kaart waar het werk zit dat jij wil gaan doen? Ga pro-actief aan de slag met het zoeken van ander werk. In de workshop komt aan de orde hoe je je presenteert  en hoe je een bedrijvenlijst opstelt om de arbeidsmarkt zo effectief mogelijk te  benaderen. Ook het inzetten van Linked In en twitter bij je zoektocht komt aan de orde.

Workshop sollicitatiegesprek

Leer de kneepjes van het solliciteren in deze workshop van een dagdeel. Aan de orde komen: de voorbereiding, de opbouw van het gesprek en natuurlijk gaan we ook oefenen. Voor de liefhebbers met camera, zodat je kan zien hoe je overkomt in een sollicitatiegesprek. Best wel spannend maar o zo leerzaam.

Alle workshops duren 2, 5 uur en vinden plaats in Gouda.  We werken in kleine groepjes, van maximaal 5 mensen zodat iedereen ook persoonlijke aandacht krijgt.

Elke workshop kost € 55,00 euro. Voor bedrijven is dit exclusief BTW. Aanmelden d.m.v. het aanmeldformulier. Betaling bij inschrijving of contant aan het begin van de  workshop.

Comments are closed.