Hulp gevraagd

Welkom op mijn nieuwe blog. Ik ben Ine Ruijfrok en het is mijn doel om je te voorzien van de beste informatie over Mens en Werk:

 • plezier in je werk
 • jobcrafting
 • werk vinden
 • duurzame inzetbaarheid
 • persoonlijk leiderschap in je loopbaan

Om dat te kunnen doen heb ik je hulp nodig.

Wat wil je weten, leren, ontwikkelen, oplossen of veranderen in je leven op het gebied van werk, carrière, loopbaan en solliciteren?

Wat wil je graag dat ik met je deel vanuit mijn vakmanschap: loopbaan en coachen met paarden?

Laat het me weten door je commentaar te geven en in ruil daarvoor ontvang je een aardige attentie.

Als loopbaanprofessional geloof ik dat werk dat bij je past, in een omgeving die bij je past zorgt voor een tevreden en blij gevoel. Het is mijn kunde om jou te helpen dat werk te realiseren.

Mijn aanpak is om de wijsheid van je hoofd en hart te combineren en tot actie over te gaan. Regelmatig zet ik een Paardenmiddel in. Samen met paarden werken we o.a. aan keuzes en dilemma’s, het vergroten van je zelfvertrouwen, het ontwikkelen van leiderschap, beter bewaken van je grenzen, samenwerken en meer inzicht en bewustwording in je eigen gedrag en drijfveren.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

4 Responses to Hulp gevraagd

 1. Elisabeth says:

  Hallo Ine,
  Geweldig, een blog!
  Ik zou wel willen weten hoe ik het beste te werk kan gaan om als oproepkracht wat bij te verdienen naast mijn eigen bedrijfje, dat niet zo veel oplevert op het moment. Via de sites die ik heb bezocht heeft dit nog niets opgeleverd. Hoe kom ik ergens binnen?
  Verder vind ik paarden redelijk eng. Kan ik beter niets met coaching met paarden gaan doen? Of maakt het niet uit voor de paarden / voor mij? Is het mogelijk om een keer te komen kijken als jij met een ander met coaching dmv paarden bezig bent?

  • ine says:

   Beste Elisabeth,
   Excuus dat er iets is misgegaan met mijn reactie. Ik heb direct na je reactie een reactie terug gegeven, maar ik zie dat dat niet doorgekomen is. Mijn onwennigheid met de techniek vrees ik.
   Hierbij dan toch mijn reactie.
   In een volgend blog zal ik uitgebreid ingegaan op de manieren waarop je het best werk kan vinden. Voor nu raad ik je aan om voor jezelf te bepalen wat voor werk je wil doen en in welke regio. Maak dan vervolgens een lijst met de namen van de bedrijven die het werk hebben dat je zoekt. Ga de mensen die je kent hulp vragen: vraag ze om samen met jou de lijst te bekijken. Kennen ze mensen die er werken? Weten zij bedrijven die jij nog niet op je lijst hebt staan? Hebben ze verder nog suggesties?. Veel plezier.

   Ja hoor, het is mogelijk om een keer te komen kijken hoe het coachen met hulp van paarden in zijn werk gaat. Ik geef regelmatig workshops. De data staan op de website. Er komt weer een workshop in juni. En je bent in goed gezelschap: er zijn veel mensen die meer of minder bang zijn voor paarden. Ik hoop alleen dat dat geen reden voor je is om niet voor deze manier van coachen te kiezen. Uiteraard houd ik hier rekening mee en ook als je het een beetje eng vind, kan een coaching je heel waardevolle inzichten bieden en een bijzondere ervaring. Overigens hoor ik van heel veel mensen, dat ze het ook best eng vonden. Toen ze eenmaal bij het paard in de buurt waren bleek het erg mee te vallen en vonden ze het eigenlijk helemaal niet eng meer.

 2. Hallo Ine,
  Complimenten duidelijk en ook lekker breed. Ben benieuwd hoe het met je blog zal gaan. Waar kan ik me nu aanmelden zodat ik hem automatisch ontvang?
  Of is dat zo bij deze gedaan?
  Ik wens je veel succes en plezier!
  Groet van Anja

  • ine says:

   Dank je Anja,

   Ik zal je op de mailinglijst zetten, dan krijg je bericht als er een volgende blog geplaatst is.
   Jij ook veel plezier.
   Groeten van Ine