Over INE

Ik ben Ine Ruijfrok en in mijn werk staat de relatie MENS-WERK centraal. Ik geloof dat je nooit meer hoeft te ’werken ‘als je iets doet dat bij je past, dat aansluit op je kwaliteiten, vaardigheden en talenten, waar je energie van krijgt. In een omgeving waar je gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je doet.

Met loopbaanbegeleiding en paardencoaching help ik  mensen hun plezier en energie in werk terug te vinden. Kenmerkend voor mijn werkwijze is de combinatie van een zakelijke en doelgerichte aanpak gecombineerd met creativiteit en persoonlijke aandacht. In een informele sfeer kijken we speels en met humor buiten de kaders in je hart waardoor je weer in beweging  komt en stappen kan zettten.

Kernwoorden van mijn aanpak zijn:

plezier, eenvoud, licht en lucht, inspiratie, verbinding en uitwisseling. Kortom: Happines.

Na mijn vooropleiding aan de Akademie Mens Arbeid heb ik cursussen en trainingen gevolgd om me persoonlijk en professioneel te ontwikkelen als loopbaancoach, systemisch werkend paardencoach, natuur en wandelcoach en intuitief waarnemer. Alle tools die ik me heb eigen gemaakt pas ik toe in mijn werk.

Meer over mij weten? Klik hier of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Comments are closed.