Intuitie

Mijn keuze voor dit werk komt voort uit een heftige periode in mijn leven. In 1999 was ik ineens borstkanker patiënt. Mijn tijdshorizon werd ineens heel anders en ook hoe ik mijn werk invulde kwam ineens in een heel ander licht te staan.

“In 2000 ben ik de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling gaan volgen bij Mens en Intuïtie in Amersfoort. De aanleiding was dat mijn verstand en gevoel nogal uit elkaar liepen. Ik wist niet meer zo goed wat ik wilde, waar ik blij van werd en energie van kreeg en waar ik van genoot. Ik was eigenlijk alleen maar moe. In de lessen heb ik ervaren hoe ik het contact met mijn intuïtie kon herstellen. En hoe ik dat kan toepassen in mijn dagelijks leven. Ik ben dus ook ervaringsdeskundige: in het herstellen van het contact tussen gevoel en verstand, het ontwikkelen van mijn intuïtie, denken aan halfvolle in plaats van halflege glazen, mijn eigen ontdekkingsreis in mijn binnenwereld me alle antwoorden en inzichten die daarin besloten liggen te her-inneren.

Door te werken met energie en door mezelf te leren kennen en ontwikkelen in de healing-, reading- en leadinglessen voel ik me nu sterker, zelfbewuster, krachtiger en assertiever. Het was een goede manier om met mijn emoties, angsten en onzekerheid om te gaan. Deze kennis en ervaringen wil ik graag doorgeven in mijn eigen praktijk. Ik begeleid graag mensen die prima hun eigen boontjes kunnen doppen, maar in de stroom van het leven af en toe een steuntje in de rug en een helpende hand kunnen gebruiken. Hun eigen wil om aan de slag te gaan is een voorwaarde voor hun persoonlijke succes.” De laatste jaren heb ik mijn passie voor paarden herontdekt. Geïnspireerd door de boeken van Monty Roberts en Linda Kohanov ben ik in aanraking gekomen met het coachen met paarden. Een werkvorm waar ik geen weet van had tot ik bij Ruud Knaapen van bureau Wind de workshop deed. Alles komt samen in het begeleiden van mensen met hulp van de paard.

Opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd: Mens en Intuitie in Amersfoort, All in One bij Andromeda Academy, Emotioneel Evenwicht bij Roy Martina, Systemische paardencoaching bij Bureau Wind, Individueel Systemisch Werk bij Maria Rotte, Natuur- en wandelcoaching bij Yoke de Wilde en Ernya Hilton.

Terug

 

Comments are closed.